Even voorstellen

Als dochter van, ben ik al een aantal jaren in dienst bij EGES. Zonder het doel om uiteindelijk bij EGES te gaan werken als dyslexiebehandelaar ben ik Pedagogische Wetenschappen gaan studeren. Eerst heb ik in Groningen mijn bachelor behaald. Daarna ben ik naar Leiden verhuisd, waar ik een master Applied Neuroscience in Education and Child Studies heb gedaan. Ondertussen werkte ik veel op de administratie bij EGES, begeleidde ik een aantal kinderen met rekenen- en wiskunde en deed ik daarnaast werkervaring op buiten het bedrijf. Tijdens mijn studie heb ik diverse ervaringen opgedaan, onder andere in het onderwijs. Zo heb ik kinderen met verschillende problematiek begeleid en heb ik gewerkt bij Lyceo examentrainingen. Ook op wetenschappelijk gebied heb ik verschillende ervaringen. In mijn onderzoeksstage heb ik een EEG (een soort hersenscan)-onderzoek gedaan met jonge kinderen. Het onderzoek ging over de hersenactiviteit van jonge kinderen bij sociale beoordelingen. Op dit moment werk ik als onderzoeksassistent bij een GGZ instelling en tegelijkertijd ben ik bezig om mijn registratie als orthopedagoog bij het NVO te behalen. Op deze manier kan ik in toekomst met behulp van onze werkwijze kinderen met dyslexie helpen!