Vacature dyslexiespecialist

Wat is er leuker dan te werken bij EGES, dyslexiezorg?

Er is weer een kans om met het mooie werk als dyslexiespecialist bij EGES na de zomervakantie te starten. Door het steeds verder stijgende aantal leerlingen met ernstige dyslexie (ED) voor de jeugdzorg zoeken wij een enthousiaste collega die ons team komt versterken.

Wij zijn op zoek naar een orthopedagoog of psycholoog liefst met kennis en ervaring op het gebied van dyslexiezorg. Je wordt overigens door de collega’s uitgebreid ingewerkt voordat je zelfstandig aan het werk kunt met onze eigen aanpak. Wij werken volgens de principes van moderne compenserende leerstrategieën om de leerlingen te leren effectief om te gaan met dyslexie. Voor elke stap van het leren lezen, schrijven en spellen is in de afgelopen dertig jaar door ons een leerstrategie ontwikkeld, speciaal voor kinderen met dyslexie. Ook het voorbereidend en aanvankelijk lezen horen daar bij. De resultaten van ons werk verklaren mede de groei van het aantal aanmeldingen.

EGES, dyslexiezorg is een gecertificeerde kleinschalige kwaliteitsinstelling, bekend om onze prettige manier van samenwerking. We werken ambulant op scholen van hartje Amsterdam tot het noordelijkste schooltje in de provincie Noord-Holland. Je dient dan ook over een rijbewijs en een eigen auto te beschikken.

Naast het onderzoeken en begeleiden van leerlingen met dyslexie geven we voorlichting en cursussen aan diverse doelgroepen. Na voldoende ervaring en kennis zal ook de nieuwe collega hierin volledig kunnen meedraaien.

Download onze vacature voor jezelf, een collega, kennis of familielid hier.

Downloaden