Geslaagden gefeliciteerd !!

Afgelopen weken hebben we weer veel geslaagde leerlingen en oud-leerlingen kunnen feliciteren met het behalen van hun diploma. 

Het is voor de medewerkers van EGES elk jaar weer ontzettend fijn te horen dat de bijdrage die ze hebben mogen leveren tot succes heeft geleid. Zo telden we er in de laatste weken bijna twintig; van vmbo tot havo en zelfs twee op het gymnasium ! 

Al jarenlang proberen we de leerlingen met dyslexie te behoeden voor ‘afstromen’ . En in veel gevallen hebben ze/we succes. Want de inspanning moeten ze wel zelf leveren! Onze medewerkers bieden hierbij graag ondersteuning.

Al ruim 15 jaar biedt EGES, dyslexiezorg ondersteuning aan leerlingen in het VO; van vmbo- t/m  vwo-niveau. Dat doen we standaard bij de vakken Nederlands, Engels, Duits en Frans. Maar het laatste jaar zijn ook leerlingen met wis- natuur- en scheikunde succesvol ondersteund, dankzij een jonge medewerker ! 

In onze visie gaan we er vanuit, dat de leerling met dyslexie altijd het beste functioneert op het eigen niveau. En havist is gelukkiger op een havo omdat hij zich daar thuis voelt. Ondersteuning hierbij doet soms wonderen ! Dat zien we al jaren.

De medewerkers van EGES zijn altijd blij bij het horen van reacties en succesverhalen van oud-leerlingen. Dus hierbij de oproep ook aan ouders en vrienden. Houd ons op de hoogte!

Simon Eg, juli 2916