Na de vakantie naar het VO

In onze regio is de zomervakantie volgende week voorbij. De leerlingen van vorig jaar groep 8 gaan starten in de brugklas. Voor leerlingen met dyslexie is dat vaak nog veel spannender dan dat het normaal al is. Veel onzekerheden kunnen dan een rol gaan spelen; zullen ze mij wel begrijpen of denken de docenten dat ik alleen maar lees- en schrijfproblemen heb?

Kortom veel om je onzeker over te voelen. En dat is niet leuk en ook niet bevorderlijk voor de leerresultaten. In ons boekje over leren in het VO hebben we veel suggesties en tips gezet waar je wellicht je voordeel mee kunt doen. Ook voor ouders en leerkrachten goede informatie.

Hieronder kunt u het informatieboekje gratis downloaden. Vragen, suggesties en commentaar graag naar info@eges.nl.

Veel succes ermee in het VO. Ook met dyslexie kan je goede resultaten behalen wanneer je het leren op de juiste manier aanpakt.

Simon Eg, EGES,dyslexiezorg

dyslexie-in-het-VODownload