Vakantie:

Wij zijn gesloten van 22 juli tot en met 27 augustus.

Vakantie weer voorbij !

De zomervakantie zit er voor onze medewerkers weer op. Deze week rijden onze specialisten weer door het werkgebied (Noord-Holland boven het Noordzeekanaal) om onze leerlingen op de scholen te begeleiden.

Zorgtrajecten

Eén van de belangrijke kenmerken van schoolnabije zorg is dat de kinderen zo veel mogelijk in de school blijven en dus geen kostbare tijd verliezen. Hierdoor is het contact met de school optimaal.
EGES kent twee soorten zorgtrajecten:
– EED-trajecten voor de meest ernstige dyslecten die onder strenge voorwaarden worden vergoed door de gemeentelijke jeugdhulp
– particuliere trajecten op kosten van de ouders bij mindere achterstand of na een EED-traject

Oudercursus

De oudercursussen zullen de komende periode weer worden gegeven om de ouders zo veel mogelijk van nuttige informatie te voorzien. Binnenkort kunnen ouders in onze webshop een ticket uitzoeken. Ze kunnen kiezen voor een locatie of een onlinecursus en kan ook de datum worden gekozen. Voor ouders van ons eigen leerlingen is deze cursus gratis. Andere ouders kunnen tegen een vergoeding ook deelnemen. Uiteraard wordt er op locatie aandacht besteed aan de ‘coronaveiligheid’. Wanneer u op de eigen locatie een cursus wilt laten verzorgen kunt u hierover contact opnemen met ons.

Webshop

Binnenkort opent EGES-dyslexiezorg de eigen webshop voor materialen en diensten. Via de webshop wordt het mogelijk de door EGES ontwikkelde materialen te bestellen. Bovendien kan worden ingeschreven voor oudercursussen en andere diensten van EGES.

Hierover volgt binnenkort meer informatie.