Vacature LOGOPEDIST met dyslexieregistratie NVLF

Wat is er leuker dan te werken bij EGES Dyslexiezorg?

Er is weer een kans om met het mooie werk als dyslexiespecialist bij EGES te starten. Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken.

Wij zijn op zoek naar een logopedist met met dyslexieregistratie NVLF voor minstens 22 uur per week.

Belangstellenden kunnen per e-mail een sollicitatie richten voor 1 februari 2024 aan
Marieke Eg

Functieomschrijving:

Functie-eisen:

Wij bieden:

Bedrijfsprofiel

EGES Dyslexiezorg richt zich op diagnostiek, advisering, training en begeleiding bij dyslexie. Er wordt gewerkt in een kleinschalig multidisciplinair team, onder supervisie van twee GZ- psychologen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Oever met een dependance in Purmerend. De begeleidingssessies vinden meestal plaats op de school van de leerling. Het werkgebied omvat scholen in Noord-Holland boven het Noorzeekanaal.

EGES verzorgt met name ‘ED-trajecten’ voor de gemeentelijke jeugdzorg. Daarnaast biedt de praktijk particuliere zorg voor jongeren, volwassenen en scholen; van voorlichting, preventie tot nascholing.

EGES voldoet aan de kwaliteitsnormen (KIWA-keuring) en heeft het kwaliteitskeurmerk van het NKD (Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie).

Reageren

Informatie over de vacature kan ingewonnen worden bij de adjunct-directeur drs. Marieke Eg, tel: 06-23455342 / mail: meg@eges.nl
Belangstellenden kunnen per e-mail een sollicitatie richten voor 1 februari 2024 aan
Marieke Eg